Is huid bleken met waterstofperoxide duurder dan zelf bleken met een crème?

U kunt uw huid op verschillende manieren en met verscheidene producten lichter maken. Huid bleken is dan ook helemaal in, het is een modeverschijnsel dat uit Amerika is over komen waaien en door heel modieus Europa wordt gedaan.  Oksels bleken is ook een rage in opkomst, hierover lees je meer op de website zelf.

Zo ook bij ons in Nederland. Twee van de manieren willen wij op dit moment even uit gaan lichten. De huid bleken met waterstofperoxide en de huid bleken met een crème. Met name willen wij er ons op richten of het duurder is om het met waterstofperoxide te doen of niet? In principe is het antwoord op deze vraag gewoon nee. Waterstofperoxide is over het algemeen gewoon goedkoper. Dat wil niet zeggen dat de huid bleken met een crème meteen duur is, maar omdat dit product over het algemeen meer producten bevat, is de prijs daar dan ook naar.  Maar er zijn meerdere manieren waarop u kunt bepalen of waterstofperoxide duurder is. Namelijk door te kijken naar de gezondheid. Met waterstofperoxide kunt u de huid dusdanig beschadigen, tot het punt dat het (lichte) brandwonden op kan leveren. Ja, de huid wordt hierdoor weliswaar bleker, maar u moet goed weten wat u doet en dus oppassen dat je er niet teveel van gaat gebruiken. Met een crème om de huid te bleken, heeft u daar geen enkele last van.

Helemaal niet als je producten van Skinlight gebruikt. Ze zijn goedkoper dan de andere huidbleek producten die er op de markt verkrijgbaar zijn en daarnaast ook nog eens op puur natuurlijke basis gemaakt, waardoor u geen vervelende chemicaliën op de huid toe zal dienen. Uiteindelijk bent u dus weliswaar goedkoper uit met waterstofperoxide, maar daarbij is dit vele malen gevaarkijker dan bijvoorbeeld een crème van Skinlight waarmee u de huid op natuurlijke en volledig veilige wijze lichter kunt maken. Aan u dus de keuze.

Kies jij ook voor Verantwoord Huid bleken!