Goedkoper bellen is te doen

Goedkoper bellen, iedereen wil het, maar weet niet precies hoe te realiseren. Minder bellen is makkelijker gezegd dan gedaan. Makkelijker is het om op andere manieren kosten te besparen. Een hoop mensen komen elke maand boven hun belbundel uit. Misschien wist je het nog niet, maar boven de belbundel betaal je veel meer per minuut dan normaal. Zit jij structureel boven jouw abonnement te bellen dan is dit zonde van het geld. Jouw bundel verhogen kan altijd, en gebeurt online of door contact op te nemen met de telefonische helpdesk van jouw mobiele provider. Kijk ook gelijk even of je nog een sms bundel in jouw abonnement hebt zitten, in tijden van Whatsapp heb je die ook niet meer nodig. Het laatste punt dat je moet bekijken is jouw gebruik van internet op je mobieltje. Kijk of het aantal MB\’s nog voldoende is en dat je ook hierbij niet over de bundel heen gaat.

Wil je echt flinke bedragen gaan besparen kijk dan op www.vergelijk-simonly.com, een onafhankelijke vergelijker op het gebied van sim only. De prijzen van deze abonnementen liggen stukken lager dan abonnementen met een nieuwe telefoon. Logisch natuurlijk, als je bedenkt dan een nieuwe iphone al gauw 800 euro kost. Deze moet linksom- of rechtsom toch worden betaald, en zit dan verwerkt in de abonnementsprijs. Sim only is ideaal voor mensen die op zuinige voet leven. Je betaalt niet meer dan nodig, met als enige nadeel dat je geen nieuwe mobiele telefoon krijgt.

De prijzen van sim only abonnementen wisselen bijna wekelijks. Heb je een abonnement op het oog, maar verloopt jouw huidige abonnement pas over maand, maak tegen die tijd opnieuw een vergelijking. Voor goedkope telefoons kan je het beste kijken op Marktplaats en tweedehands belwinkels.