MasterChef Australia – We really love it!

MasterChef Australia – We really love it!

MasterChef Australia – Wij zijn er sinds de start van de serie al weg van: MasterChef Australia.

MasterChef Australia is favoriet. In Amerika zijn ze vaak meer te spreken over de serie uit Australie dan uit de USA. De belangrijkste reden voor dehoge mate van populairiteit is dat het in de Australische versie van het TV programma erg relaxt toegaat. In series uit andere landen zijn de juryleden vaak onredelijk en onnodig irritant, willen laten zien hoe goed zij zelf zijn en halen kandidaten onderuit. In de Australische serie draait het echt om de kandidaten. Het is veel relax en positief. Veel leuker !

Zo\’n 15 jaar geleden begon het als een kookwedstrijd voor kinderen op TV in Engeland. Inmiddels heeft het de wereld veroverd, inclusief Australie. Het geweldige programma dat altijd geweldig is om naar te kijken. Wat is er zo geweldig? Om er maar wat te noemen: De juryleden hebben humor.

En omdat we zo gek zijn op de TV serie, is er vanaf nu een bijzondere website voor MasterChef Australia. Hier is informatie te vinden over de kandidaten, de presentatoren en informatie over de recepten.

Heb jij weleens een uitzending van MasterChef Australia gemist? Het is vaak naar om een aflevering te missen. Maar niet getreurd. De meeste afleveringen zijn online terug te kijkenvia Internet. Lees meer op de website MasterChef Australia hoe je een uitzending gemist kan terugkijken.

MasterChef Australia is er al enige jaren – en is ongekend populair. Op de Nederlandse website van MasterChef Australia staat informatie over uitzendingen van de jaren 2013 en 2014. Maar een nieuwe serie voor 2015 staat ook al gepland. Dat betekent meer kijkplezier en meer verrukelijke recepten van Down Under. MasterChef – We love it!